Skip to content

Zoeva Cocoa Blend

 photo 3-1-20173_zpscxtof4dc.jpg
Wat vroeger de Sleek palettes waren, zijn nu die van Zoeva. Het merk brengt het ene na het andere práchtige oogschaduwpalette uit, met de meest mooie kleurencombinaties en geweldige pigmentatie. Ik had het Zoeva Cocoa Blend Eyeschadow Palette dan ook al lange tijd op mijn verlanglijstje staan. Inmiddels al een tijdje geleden, in september, kreeg ik dit prachtige palette voor mijn verjaardag van vriendinnen. Enorm geliefd én inmiddels veelvuldig gebruikt.

 photo 3-1-2017_zps8a6wn1fj.jpg

Dit palette van Zoeva is geïnspireerd op delicatessen in de snoepwereld. De oogschaduws bevatten de warme kleuren van truffel, zachte nougat en marsepein. Deze zoete kleurencombinatie zorgt voor een verleidelijke, glamoureuze samenstelling van oogschaduws.

 photo 3-1-20170_zpsokqwkupc.jpg
Alle paletten van Zoeva zijn in dezelfde stijl, dat maakt het sparen (oeps!) van deze palette ook zo leuk. Ook dit Cacoa Blend palette is in een stijl gemaakt. Zowel het doosje als ‘omhulsel’. De kleuren zijn allemaal chocolade bruin of chocolade wit getint, op twee prachtige toppers na. Bij het openen van het doosje moest ik dan ook meteen denken aan een doos bonbons.

 photo 3-1-20171_zps4th8xmck.jpg
Wat zijn ze mooi hè, de Cocoa Blend oogschaduws. Het is een goede mix van mat, glanzend en glitterig. Ook vind ik het prettig dat er zowel lichte als donkere tinten inzitten en je dus eindeloos kunt variëren met de oogschaduws.

Bovenste rij van links naar rechts
Bitter Start – matte crèmekleur
Sweeter End – duochrome lichtroze/goud
Warm Notes – metallic cranberry
Subtle Blend – metallic koper
Beans Are White – mat grijs/bruin

Onderste rij van links naar rechts
Pure Ganache – metallic warm goud
Substitute For Love – mat karamel
Freshly Toasted – mat chocoladebruin
Infusion – mat donkergrijs/zwart met gouden glitters
Delicate Acidity – parelmoer taupe (paars/grijs)

 photo 3-1-20172_zpsac9ixgct.jpg

Wat een pigment, wauw! Zelfs Bitter Start is erg mooi van kleur. Alle kleuren zijn even romig, waardoor ze erg fijn zijn om mee te werken en prachtig van kleur. Ik was al erg fan van Zoeva, maar door dit palette wordt mijn ‘verzameldrang’ alleen maar heviger.

Het Duitse merk staat vooral bekend om haar geweldige kwasten, maar probeer de oogschaduws ook eens. Ze zijn echt van goede kwaliteit: romig, gepigmenteerd en makkelijk mee te werken. En bovendien zijn de palettes heel gevarieerd, wat ik zelf erg leuk vind. Weer een topper!

Helaas zijn de palettes wel iets duurder geworden. Ze zijn online te koop bij Douglas voor €22,00.
Dit is omgerekend €2,20 per kleur.

One Comment

  1. An.oniem An.oniem

    Hmz, het sponsored en/of: ‘de volgende link (die naar Douglas) bevat een unieke code waardoor ik eraan verdien als je doorklikt en een product koopt’ ontbreekt.
    Maar goed dat er geen juristen op deze site zitten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *