Skip to content

Retroprints

 photo retroprints_zpsckf2vrkf.jpg

Ik vind foto’s een onwijs leuk aspect binnen de inrichting. Mijn kamer hangt er dan ook vol mee. Vaak zit achter elke foto wel een hele leuke herinnering en op die manier vind ik dat ik mijn kamer kan opleuken met warmen en mooie herinneringen. Er zijn verschillende mogelijkheden om foto’s mooi af drukken, vandaag laat ik jullie de retroprints van  Fotofabriek zien.

 photo retroprints1_zpswh7dulwc.jpg

Ik heb ervoor gekozen om retro prints te maken. Het leuke aan retro prints is, dat het net lijkt alsof de foto’s met een polaroid camera zijn gemaakt. Met retroprints creëer je namelijk hetzelfde vintage effect door het toegevoegde polaroid frame.
Nog een pluspuntje aan Retro prints is dat ze perfect geschikt zijn voor al je Instagram foto’s. Je kan zelf je eigen foto’s uploaden en zelfs nog teksten toevoegen.

Ik heb ervoor gekozen om foto’s te pakken van zoveel mogelijk verschillende momenten en verschillende mensen. Zo heb ik van iedereen en van elk mooi moment uit 2016 een retro print die ik perfect aan mijn witte muur kan bevestigen met wat dubbelzijdig tape. Wat ook leuk is, is om deze retro print met kleine knijpertjes aan een rek of een touwtje te bevestigen voor de perfecte pinterestlook in je huis!

 photo retroprints3_zpsrrrbautm.jpg

Het maken van deze retro prints gaat ontzettend gemakkelijk. Je voegt alle foto’s toe vanaf je computer, tablet of telefoon. Vervolgens kan je ze nog wat bijknippen en dan verzend je ze als het ware. Binnen een paar werkdagen heb je je retro prints thuis!

 photo retroprints2_zpsq4gzttrl.jpg

8 retro prints vanaf € 4,99.

 photo retroprints4_zpsq6s1grsl.jpg

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *