Skip to content

Polywolves muts

 photo 14-4-2017_zpskpbguyei.jpg

Hoewel het net leek alsof de zomer er dan eindelijk was, zijn de dagen inmiddels weer donker en grauw. De temperatuur is weer terug op standje herfst en dit blijft helaas nog even aanhouden. Gelukkig heeft Polywolves nog steeds erg toffe mutsen in de collectie. Zo komen we deze koude dagen wel door!

De codewoorden van het merk Polywolves zijn streetwear en duurzaam. Dat is precies wat deze stoere beanie uitstraalt. Hoewel ik aanvankelijk dacht dat hij meer geschikt voor mannen was, vind ik hem bij mezelf en bij andere vrouwen ook erg tof staan. Dit heeft rest van de collectie trouwens ook.

 photo 14-4-20170_zpsqv79klwj.jpg

De beanie is fijn gebreid wat hem een mooie uitstraling geeft. Hij is lekker warm, maar niet té warm voor op je hoofd. Perfect voor het najaar en het begin van de winter.

 photo 14-4-20171_zpsw92kdbjm.jpg

Buiten de fijne beanie acht ik veel waarde aan de kernwaarde van het kledingmerk. Waar andere kledingmerken mee werken aan het vernietigen van onze prachtige aarde, doet Polywolves er alles aan om dit juist zo veel mogelijk te beperken.

PolyWolves is een nieuw kledingmerk met een visie. Wij zijn namelijk met zijn allen goed op weg om de aarde stuk te maken. Dit door de uitstoot van onze auto’s, de bio industrie maar ook zeker de meeste kleding.
Daarom doen wij altijd onze uiterste best om alleen met ecologische fabrieken en drukkerijen samen te werken.
Naast een merk zijn dat goed is voor het milieu is design onze sterkste kant. Alle designs die wij aanbieden op de webshop zijn namelijk ontworpen met de gedachte: Dat zou ik zelf dragen.

Een jong en dynamisch merk, maar een erg toffe en stoere collectie. Buiten beanies verkopen ze onder andere truien, vesten, tassen, petten en hele gave ingelijste prints. Allemaal zo duurzaam mogelijk; wat willen we nog meer?

Logo beanie zwart – van €15,00 voor €10,00

One Comment

  1. Wat een leuke muts! Helaas hebben we die nu nodig :( Maar als het dan toch moet, dan wel een toffe muts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *