Skip to content

Buddha to Buddha Esther

 photo 8-1-2017_zpswfca4ukg.jpg
Buddha to Buddha is een zeer geliefd sieradenmerk. Een merk met stoere sieraden, gemaakt van staal en zilver. Ook ik ben fan van het merk en heb na m’n tweede ring ook een paar oorbellen aangeschaft.

Buddha to Buddha is een merk dat sieraden aanbachtelijk maakt. Elk sieraad wordt met de hand gesmeed en is daardoor uniek. De horloges worden in Zwitserland gemaakt en de sieraden op Bali. Er wordt gebruik gemaakt van 925 sterling zilver van de hoogste kwaliteit

 photo 8-1-20170_zps0quz7a5t.jpg

Elk sieraad van Buddha to Buddha heeft een naam. Deze oorbellen heten Esther.
Hoewel ze vrij zwaar leken voelen ze zo helemaal niet in de oren. Ik heb ze al voor langere tijd ingehad en ze blijven erg mooi, ook wanneer er mee wordt gezwommen in bijvoorbeeld chloor water. Het enige nadeel is dat het ‘staafje’ dat in de oren gaat vrij dik is, waardoor het in het begin met dragen een beetje onwennig en soms wat gevoelig aanvoelt.

Ik heb ontzettend blij met deze prachtige oorbellen. Ik heb ze bij een plaatselijke juwelier gekocht, maar wanneer je ze op Google opzoekt kom je ze ook overal tegen. Ze hebben een vaste prijs van €59,00.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *