Skip to content

About

The story about me..
Hi! Ik ben dus Nicole. De trotse eigenaresse van beautyliefde.nl. Ik ben een bijna altijd vrolijk, 19 jarig, blond meisje dat geboren is op 25 september in 1996 in het prachtige Brabantse plaatsje Roosendaal. Ik ben een HBO- rechten student aan de Juridische Hogeschool. Naast mijn liefde voor schrijven en dieren, zo ook mijn eigen, heb ik een voorliefde voor geiten en Disney. Als de tijd er buiten het studeren, en stiekem ook het feesten, even is heb ik drie grote hobby’s. Zoals elk meisje ben ik verzot van shoppen, je zou me koopziek kunnen noemen, maar ook van beauty en schrijven. Alle drie gecombineerd is mijn grootste hobby, mijn blog dus.

 photo 26-12-20131_zpsbc0d97ca.jpg

The story about beautyliefde..
Ongeveer 5 jaar geleden wilde ik mijn drie hobby’s met elkaar combineren. Zo gezegd, zo gedaan dus begon ik met een blog op web-log.nl. Een standaard layout en een verhaaltje over mijn plakkerige 1 euro rommelbak lipgloss. Al snel groeide het aantal bezoekers en kreeg ik er écht plezier in het bloggen. Het werd een onderdeel van mijn leven. Helaas had web-log.nl maar beperkte functies en erg tevreden was ik daar niet over. Er waren veel dingen waarin ik wilde groeien waar het profiel web-log, dat nu inmiddels al niet meer bestaat, mij geen mogelijkheden toe gaf. Zo wilde ik een eigen url een een layout die ik zelf kon aanpassen aan mijn eigen wensen. Ik was zelf alleen niet slim en handig genoeg om een eigen website in elkaar te knutselen.

Uiteindelijk heb ik van een vriend op 20 maart 2010 mijn eigen domein, www.beautyliefde.nl, gekregen. Dit begon klein met ongeveer 90 bezoekers per maand. Nu ongeveer 5 jaar later is mijn blog uitgegroeid tot een redelijke blog, waar ik enorm trots op ben.

Beautyliefde is aangesloten bij:
 photo followfashionbloggerNetwork_zpsc1943450.jpg

&

BesteBloggers

4 Comments

  1. Je hebt echt een leuke blog! Ik volg je! (:
    xxx

  2. Hee wat leuk dat je uit Roosendaal komt. Ik heb 4 jaar in Roosendaal op school gezeten en meer dan een jaar in gemeente Roosendaal gewoond. ^^

  3. Marjolein Marjolein

    Super leuke blog! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *